0 votes
Lazio trøjer


I et stykke udgivet i El Pais i dag kaldet Neymar Breaks Professionalisms Rules, fortæller Diego Torres historien om Neymar, der inviterer Javier Mascherano til sit palæ i Castelldefels for nogle år siden.
Den argentinske var overbevist om, at Neymar ønskede at tale privat, og så blev han overrasket, da døren blev åbnet, og han blev mødt med mange menneskers øjne - venner, bekendtskaber, bøjler. Det blev klart for Mascherano at ikke kun var alle disse mennesker bosiddende i brasiliansk hus, men de var helt afslappede. Hjemme. At leve et liv med ren ophøjelse.
Hvis du bor sådan her hver dag advarede argentineren, din karriere bliver kort.
Ifølge Torres har den brasilianske ikke ligefrem advaret advarslen. Han maler et billede af Neymar som en slags fransk prins fra det 18. århundrede i Paris. Oprettelse af en ny Versailles. Leve uden regler. Både på banen og fra den.
Den brasilianske fødsels fødselsdag i sidste uge var veldokumenteret. Radio viser tilbage i Spanien kommenterede vulgariteten af ​​det hele.
Og i denne uge er Neymar tilbage i Spanien. På klubben, som mange forventer ham at deltage i en dag.
I et stykke i Guardian for et par uger siden berørte Barney Ronay tanken om, at der er et antydning om paranoia i Paris, at Neymar ser PSG som en dortmund trøjer springbro fra Catalonien til Madrid.
Det er noget af en åben hemmelighed, at Madrid vil flytte til Neymar på et tidspunkt. Flere artikler er opstået i Madrid sportsdokumenter med overskrifter som Operation Neymar.
Den brasilianske selv har tilsyneladende lavet lyde til tidligere holdkammerater om at savne Spanien og La Ligas konkurrenceevne.
Den største hindring for enhver bevægelse er økonomisk, men det handler ikke kun om penge. Tilsyneladende er der folk højt på Bernabéu, som ikke stoler på dem, som brasilianerne forbinder sig med. Ikke mindst hans far.
Hvilket bringer os tilbage til Diego Torres-stykket. Det slutter med den utrolige reaktion fra Neymars agent, Wagner Ribeiro, efter at have hørt en journalist spørge ham, om han kunne forestille sig brasilianen i Madrid næste sæson.
¡Qué va!
Hvad snakker du om?
Han ved allerede, hvad en stor klub er som. Desuden, hvor ellers ville tillade ham at leve som han gør i Paris?
Det er et retfærdigt punkt. Neymar får i øjeblikket fuldstændig frihed i den franske hovedstad. Hans holdkammerater hos PSG accepterer mere lazio trøjer eller mindre, at der er forskellige regler for ham.
Det er sværere at forestille sig, at de beføjelser, der ligger i Madrid, er lige så villige til at imødekomme hans krav, såvel som de tilhørende tropper der følger ham rundt. Især hvis Cristiano Ronaldo stadig er der.
Neymars potentielle flytte til Madrid tilføjer dog en anden underplot milan trøjer til et spil, som sandsynligvis ikke længere behøver. Europas konger hilser den lykkelige prins velkommen.
Gamle penge mod nye penge.
Hvis Neymar har øjnene fast på et skridt tilbage til Spanien for at bære den berømte hvide skjorte, så er det svært at tænke på en bedre audition end i morgen aftenens spil. Hvis han inspirerer sit hold til at banke ud Madrid, og mere eller mindre slutter Los Blancos sæson tre måneder tidligt, kan Operation Neymar bare gå i overdrive.
Mascheranos advarsel om at se sine tidligere kollegers opholdsarrangementer et par år tilbage er imidlertid en interessant. Tiden vil vide, om den brasilianske vil kunne afbalancere de overskud, der ydes ham i Paris med sit langvarige ønske om at være det bedste. At tage den krone, der er blevet båret af enten Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo i det sidste årti.
Med Neymar er det næsten som om vi er vidne til et eksperiment. Hvor meget kan du give en person, mens du opretholder deres kørsel og sult?
De næste par måneder, med en VM også truende, kan bare give os svaret.
asked by (200 points)

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Utteralley Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
38,762 questions
1 answer
0 comments
50,201 users