0 votes
arsenal tröjaChelsea tröja


Efter Liverpool och Arsenal blev Everton den sista klubben från engelska Premier League-tävlingen för att underteckna Andrea Belottis underskrift. Som rapporterade The Sun är en orsak inte åtskild från de åtta målen som har gjort den italienska internationella anfallaren Liverpool tröja i Serie A 2016/2017 .
Inte förrän där ensam, nu har Belotti blivit en av de bästa unga strejkarna i Europa. Gara-garanya säkert du vet, det är från de tre internationella mål som har skapats för det italienska landslaget.
Klubben som är intresserad av att få tjänster av Belotti är Arsenal. Eftersom vårdlag Arsene Wenger står inför den potentiella förlusten Olivier Giroud på överföringsmarknaden nästa sommar 2017.
Men de senaste nyheterna från TWM via Goal, hävdar Everton att vara den sista klubben för Barcelona tröja att komma in på jakten på signatur Belotti. Tränaren Ronald Koeman anses vara den 185 cm långa anfallaren.
Everton kan också förvänta sig av Torino på vinterns marknadsöverföring 2017 senare. Allt detta är att skapa en tävling på sina främre linjer, förstås för Romelu Lukaku att kunna utfärda all den potentiella skärpan.
Men tydligen är inte bara engelska klubbar intresserade av Belotti. Eftersom Torino inte är villig att släppa bombernya att om det inte finns någon klubb som lägger pengar på 43 miljoner pund sterling Arsenal tröja för Belotti.
Borussia Dortmund hävdar att han är redo att köpa Belotti om Pierre-Emerick Aubame verkligen är av med Real Madrid.
asked by (200 points)

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Utteralley Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
38,758 questions
1 answer
0 comments
50,195 users