0 votes
Real Madrid trøje


Alan Shearer s tilbagevenden fra skaden fortsatte da han scorede i en øvelse match i går - men han har styrt sig ud af at gøre sit konkurrencedygtige comeback mod Troyes i næste Barcelona trøje tirsdags Intertoto Cup-finale, og foretrækker at koncentrere sig om liga-derbyet mod Sunderland på søndag uge.
Shearer s mål - fra straffesparken - bekræftede at han er tæt på fuld fitness efter to operationer på tendinitis i knæet. Der er en chance, måske 50-50, at jeg kan spille en del imod Sunderland, sagde Liverpool trøje han .
Den tidligere engelske kaptajn spillede hele 90 minutter mod en Newcastle-reserve side, mens Carl Cort spillede en del af kampen, da han genvandt sig fra en ankelskade. Newcastle manager Bobby Robson håber Cort vil være til rådighed for at møde Chelsea lørdag.
?? Portsmouth direktør for fodbold Harry Redknapp forsøger at underskrive Yokohama og Japan målmand Yoshikatsu Kawaguchi for at erstatte Aaron Flahavan, der døde i en bilulykke i sidste uge.
Redknapp var på Shizuoka s Ecopa Stadium i går for at se Kawaguchi, som ville koste omkring 2 millioner pund, da Japan slog Australia 3-0 for at vinde Asien-Oceanien Challenge Cup.
?? Crystal Palace har fået det Napoli trøje grønne lys til at underskrive den australske internationale Toni Popovic efter at centerbackens arbejdstilladelse blev tildelt ved appel.
asked by (200 points)

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Utteralley Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
83,750 questions
1 answer
0 comments
109,526 users