0 votes
Barcelona tröja


Wolfsburg-vingen har imponerat för Tyskland vid Euro 2016 för att hjälpa Joachim Lows sida att nå semifinal i turneringen.
Draxler började Wolfsburg förra sommaren från Schalke för £ 25,5m men har kopplats med en snabb avgång från Bundesliga klubben.
Och tidningen France Football hävdar att Premier League-trio är alla intresserade av att underteckna honom, tillsammans med italienska jättar Juventus.
De föreslår att det kan vara en kamp för sin underskrift efter avslutningen av Euro 2016 i helgen, även om Wolfsburg sägs vara i närheten av £ 50m.
Förra månaden avslöjade Starsport United Atletico Madrid tröja att han var intresserad av att underteckna Draxler och hade linjat upp honom som ett alternativ till Henrikh Mkhitaryan.
Men med Mkhitaryan som nu är inställd på att flytta till Old Trafford skulle det vara osannolikt om inte Jose Mourinho skulle sälja Memphis Depay, som kämpade för att göra en inverkan förra säsongen.
Arsenal är långsiktiga beundrare av Draxler och var starkt kopplade till ett drag för honom medan han var i Schalke.
Arsene Wenger är på marknaden för Draxler Roma tröja på euro.
Gunners missade sig för att underteckna Jamie Vardy från Leicester och International Business Times har föreslagit att han skulle kunna förnya sitt intresse för Draxler som ett alternativ.
Liverpool under tiden i veckan bekräftade undertecknandet av Sadio Mane som skulle ge avtal för Draxler osannolikt, särskilt med tanke på Wolfsburgs rapporterade pris.
Men förra säsongen Jurgen Klopp talade om Lazar Markovic, Jordon Ibe och Sergi fotbollströjor barn Canos osäker, Reds kunde besluta att göra ett drag för tysken.
asked by (200 points)

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Utteralley Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
38,751 questions
1 answer
0 comments
50,190 users